Jaguar & Land Rover

Autoschade Herstel Heeg: klaar voor de toekomst als erkend Jaguar en Land Rover schadehersteller

Regelmatig constateren wij dat de technische ontwikkelingen in de auto industrie nog volop in beweging zijn. Een auto van vijf jaar geleden zit anders in elkaar dan een auto van nu, dat is de conclusie die wij al jarenlang trekken.

Ook het herstellen van de schade aan een auto blijft in ontwikkeling. Door ander materiaalgebruik van de fabrikanten en high-tech montage constructies kan zelfs nú al lang niet ieder autoschadebedrijf het herstel aan iedere auto goed uitvoeren.

Wij hebben als schadehersteller bewust gekozen om een samenwerkingsverband aan te gaan met Jaguar en Land Rover. Deze innovatieve merken lopen voorop in het gebruiken van nieuwe materialen en technieken. Zij zijn bijvoorbeeld het eerste merk met een volledig aluminium carrosserie op de productielijn.

Sinds 1 april 2013 zijn wij erkend Jaguar en Land Rover schadehersteller. Wij hebben fors geïnvesteerd in speciaal gereedschap en opleiding van onze medewerkers door Jaguar Land Rover Nederland om de schade aan een auto van nu én die van de toekomst perfect te kunnen herstellen. Zonder concessies en exact conform de hoge normen die gesteld worden door Jaguar en Land Rover.

Als één van de slechts vier erkende Jaguar en Land Rover schadeherstellers in Nederland, is uw auto bij ons in goede handen. Wij maken enkel gebruik van originele onderdelen en het regelen van vervangend vervoer tijdens de reparatie is vanzelfsprekend. Met onze bewezen service ontzorgen wij u op ieder vlak en nemen de regie voor u in handen, inclusief de correspondentie met uw verzekeraar en de financiële afwikkeling.

Laat u niet zomaar naar een willekeurig schade herstelbedrijf sturen door uw verzekeraar en kies bewust voor een erkende hersteller. De restwaarde van uw auto blijft behouden, de carrosseriegarantie blijft intact met het Jaguar Land Rover schadeherstelcertificaat dat wij mogen afgeven, u blijft mobiel tijdens het schadeherstel en de auto wordt uiteraard perfect hersteld.

Meestal heeft u bij schade wel iets anders aan uw hoofd, dat snappen wij heel goed…